Pomôžte pri prešetrení dopravnej nehody.

27.10.2012 Prešov

Dňa 21.8.2012 v čase okolo 9:15 h došlo na ceste medzi Veľkým Šarišom a Šarišskými Michaľanmi k dopravnej nehode motocykla Honda Hornet a doposiaľ neznámy sanitným vozidlom.
K dopravnej nehode došlo na priamom úseku cesty za križovatkou na obec Gregorovce. Motocyklista (47r.) predchádzal dve za sebou idúce motorové vozidlá, kde jedno z týchto áut bolo sanitné vozidlo. Vodič sanitného vozidla začal predchádzať, čím ohrozil motocyklistu, ktorý musel brzdiť, dostal balans a následne zišiel vľavo mimo cestu do kukuričného poľa, pričom počas toho z motocykla spadol. Sanitné vozidlo pokračovalo ďalej bez zastavenia. Následkom pádu utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia a práceneschopnosťou viac ako 42 dní.
Vzhľadom k prešetreniu dopravnej nehody polícia žiada vodičov, ktorí v tom čase jazdili na uvedenom úseku, ale aj prípadných iných svedkov, ktorí by mohli poskytnúť informácie o dopravnej nehode, aby kontaktovali políciu buď osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte OR PZ v Prešove, Vajanského 32, Prešov, tel. čísla 0961 80 3517, prípadne na známom tel. čísle 158.
 

Vyberte región